Tämä on ensimmäisen blogini ensimmäinen kirjoitus. En ole äidinkielen taituri, joten kirjoitusvirheitä tulee takuulla. Läppärini välilyönti ei myöskään aina toimi, joten uusia yhdyssanojakin on tiedossa. Tekstit saattavat loppua kesken lauseen, koska kanssani asustaa hyvin vilkas ja utelias 2-vuotias, sekä aurinkoinen puolivuotias. Esikoinen on poika ja kuopus tyttö.

Esikoisen kohdalla vaatehankinnat pysyivät jotenkuten hallinnassa, vaikka kyllä hänelläkin päällepuettavaa riitti ja riittää. Poika ei vaan ole yhtä innostunut vaatteista kuin äiti:) toisen tullessa mietin että ok, jos tulee poika niin kaikki on valmiina ja jos tulee tyttö niin onhan meillä tosi paljon myös unisex-vaatteita joita tyttö voisi käyttää. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Kauhean montaa veljen vanhaa vaatetta ei neidin päällä ole näkynyt, ja miten kauhean kamalan järjettömän ihania vaatteita sitä tytöille onkaan! Suosikkimerkkejäni ovat ehdottomasti Cupcake ja Girandola. Lisäksi pidän Minymosta, Mayoralista, Molo kidsistä, espritistä ja onhan noita ihanuuksia. Herkkien vaatteiden vastapainona tykkään siis reilusta froteesta reiluilla kuvioilla. Monimakuinen siis olen. Lundmyrin harmaata neulehaalaria metsästin KAUAN ja nyt se on postissa tulossa! olen tullut siihen tulokseen, että tämä vaatejuttu on mun harrastus, siinä missä muutkin harrastukset. Meillä on perusvaatteita, ja sitten on niitä joita haikailen, etsin, löydän..ja koitan sanoa ei:) ne on niitä timantteja. Ja näissä timanteissa pidän eirtyisesti siitä, että niitä ei kävele jatkuvasti kadulla vastaan, ja jälleenmyyntiarvo säilyy. Ostan käytettyä enemmän kuin uutta. Jep.Tässä ensimmäisen blogini ensimmäinen kirjoitus, kylläpä tuntui mukavalta!